logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Post-Opera

performance, symposium, tentoonstelling: 19/04/2019 - 30/04/2019
Locatie: TENT

Deelnemende kunstenaars: Mercedes Azpilicueta en John Bingham-Hall, Jacques Gautier d’Agoty, Adam Basanta, Paul Elliman, franck leibovici , Ho Tzu Nyen, Janneke van der Putten, Urok Shirhan, Martin Riches en Tom Johnson, Jasna Veličković, Suzanne Walsh, Geo Wyeth, Katarina Zdjelar, en Jan Adriaans bij V2_Lab for the Unstable Media. Een project door gastcuratoren Kris Dittel en Jelena Novak.

TENT, V2_ Lab for unstable media en Operadagen Rotterdam slaan de handen ineen voor een unieke samenwerking. Het resultaat is een dynamisch programma met live performances, een symposium en twee tentoonstellingen. Daarin onderzoekt Post-Opera, op het snijvlak van beeldende kunst, technologie en opera, de hedendaagse veranderende relatie tussen het menselijk lichaam en de stem.
lees meer

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office