logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Pop-ups till you drop

Event: 02/06/2015 - 07/06/2015
Locatie: Hofpoort

Tot en met zondag 7 juni zijn er maar liefst drie pop-up expo’s in de stad.
Vrijdag opent het festival Route du Nord dat dit jaar de beeldende kunst heeft ondergebracht in de Hofpoort (Shellgebouw Hofplein). De tentoonstelling is een co-curatorscap van Zic Zerp, CBK Rotterdam en Kaus Australis, wat resulteerde in een mix met werk van Rotterdamse en internationale kunstenaars en initiatieven.
www.routedunord.nl
No Man’s Art pop up Gallery is ondergebracht in het pand van Donner en is iedere dag gratis toegankelijk t/m 7 juni (10.00 – 18.00 uur).
www.onlinegalerij.nl/no-mans-art-gallery-rotterdam
Root Expo in het Groothandelsgebouw is tot en met zaterdag 6 juni te bezoeken. Bij deze expo staat het werkproces van de vormgever / beeldend kunstenaar centraal. Root Expo maakt deel uit van het CBK programma tijdens Route du Nord.
www.facebook.nl/ROOTexpositions

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office