logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Pop-ups till you drop

Event: 02/06/2015 - 07/06/2015
Locatie: Hofpoort

Tot en met zondag 7 juni zijn er maar liefst drie pop-up expo’s in de stad.
Vrijdag opent het festival Route du Nord dat dit jaar de beeldende kunst heeft ondergebracht in de Hofpoort (Shellgebouw Hofplein). De tentoonstelling is een co-curatorscap van Zic Zerp, CBK Rotterdam en Kaus Australis, wat resulteerde in een mix met werk van Rotterdamse en internationale kunstenaars en initiatieven.
www.routedunord.nl
No Man’s Art pop up Gallery is ondergebracht in het pand van Donner en is iedere dag gratis toegankelijk t/m 7 juni (10.00 – 18.00 uur).
www.onlinegalerij.nl/no-mans-art-gallery-rotterdam
Root Expo in het Groothandelsgebouw is tot en met zaterdag 6 juni te bezoeken. Bij deze expo staat het werkproces van de vormgever / beeldend kunstenaar centraal. Root Expo maakt deel uit van het CBK programma tijdens Route du Nord.
www.facebook.nl/ROOTexpositions

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office