logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Poetry+Art Gallery Tour

Tour: 31/05/2018
Locatie: Diverse locaties in het centrum van Rotterdam

TENT doet mee aan de 7e Poetry+Art Gallery Tour, een onderdeel van het 49e Poetry International Festival (29 mei t/m 3 juni). De tours nemen je mee naar toonaangevende Rotterdamse galeries en kunstinstellingen voor verrassende exposities op het snijvlak van taal een beeldende kunst. Stap op je (leen)fiets en ga mee op zoek naar installaties, schilderijen, illustraties, kunstenaarsboeken en taalexperimenten van gerenommeerde kunstenaars en aanstormend talent. Iedere festivaldag kun je kiezen uit één van de vier routes langs minimaal vier tentoonstellingen. Een gids wijst de weg, festivaldichters en Spoken Word-artiesten van 010 Says it all wachten je op met gedichten op maat.
lees meer

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office