logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Overzichtstentoonstelling – State of the City_International Residency

tentoonstelling: 21/04/2017
Locatie: Paviljoen... aan het Water

17879794_1687265361291211_777390319400648124_oOmdat we internationalisering belangrijk vinden voor een goed ‘kunstklimaat’ in de stad, wordt het internationale residency programma Paviljoen aan het Water in Rotterdam Zuid ondersteund door CBK Rotterdam. Het werk dat de residents de afgelopen jaren tijdens of naar aanleiding van hun verblijf in Rotterdam maakten, is op 21 april tentoongesteld in het Paviljoen (daarna in afgeslankte vorm).
Deelnemende kunstenaars:
Stijn Van Dorpe B), Levent Kunt (D), Élise Guihard (F), Silvio Palladino (IT), Josephine Baan (NL), Robert Carter (UK), Ben Mills (UK) & Marc Atkinson (UK).
lees meer

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office