logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Overzichtstentoonstelling – State of the City_International Residency

Tentoonstelling: 21/04/2017
Locatie: Paviljoen... aan het Water

17879794_1687265361291211_777390319400648124_oOmdat we internationalisering belangrijk vinden voor een goed ‘kunstklimaat’ in de stad, wordt het internationale residency programma Paviljoen aan het Water in Rotterdam Zuid ondersteund door CBK Rotterdam. Het werk dat de residents de afgelopen jaren tijdens of naar aanleiding van hun verblijf in Rotterdam maakten, is op 21 april tentoongesteld in het Paviljoen (daarna in afgeslankte vorm).
Deelnemende kunstenaars:
Stijn Van Dorpe B), Levent Kunt (D), Élise Guihard (F), Silvio Palladino (IT), Josephine Baan (NL), Robert Carter (UK), Ben Mills (UK) & Marc Atkinson (UK).
lees meer

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office