logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Openingen tijdens Art Rotterdam

Opening: 11/02/2016
Locatie: TENT

Op de eerste dag van Art Rotterdam openen in TENT twee nieuwe tentoonstellingen, vanaf 20:00 uur:

Spending Quality Time With My Quantified Self presenteert het werk van jonge kunstenaars die de intieme en complexe relaties tussen het menselijk lichaam en digitale technologie beschouwen, deconstrueren en herschikken. Met werk van: Momu & No Es, Anni Puolakka & Jenna Sutela, Jenna Sutela, Amy Suo Wu, Anna Zett, Kate Cooper, Alexandra Navratil, Milos Trakilovic, Maki Ueda.

The Back Room: Paul Beckman is het eerste deel van de bijzondere eenjarige samenwerking tussen TENT en Museum Boijmans Van Beuningen waarin onderbelichte maar beeldbepalende Rotterdamse kunstenaars worden getoond in vier solotentoonstellingen. Samengesteld door Noor Mertens, conservator Museum Boijmans Van Beuningen.

Beide tentoonstellingen zijn te zien tot en met 10 april 2016.

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office