logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Opening Master Fine Art & Master Media Design and Communication, Piet Zwart Institute

Tentoonstelling: 06/07/2012 - 19/08/2012

Eindpresentaties A Map of Misreading van de Master Fine Art en Exception Handling van de Master Media Design and Communication van het Piet Zwart Institute, het postacademisch instituut van de Willem de Kooning Academie. Voor het eerst zijn de afstudeerwerken van Fine Art, onder leiding van Vivian Sky Rehberg, en Media Design and Communication, onder leiding van de Britse filmregisseur Simon Pummell, te zien in één overzicht. Met medewerking van curator Christina Li.

Meer informatie

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office