logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Opening Master Fine Art & Master Media Design and Communication, Piet Zwart Institute

tentoonstelling: 06/07/2012 - 19/08/2012

Eindpresentaties A Map of Misreading van de Master Fine Art en Exception Handling van de Master Media Design and Communication van het Piet Zwart Institute, het postacademisch instituut van de Willem de Kooning Academie. Voor het eerst zijn de afstudeerwerken van Fine Art, onder leiding van Vivian Sky Rehberg, en Media Design and Communication, onder leiding van de Britse filmregisseur Simon Pummell, te zien in één overzicht. Met medewerking van curator Christina Li.

Meer informatie

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office