logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Opening @ LIFE: Tracy Hanna & Kari Robertson

Opening: 12/09/2020
Locatie: LIFE

Op zaterdag 12 september opent een nieuwe tentoonstelling bij LIFE genaamd Young feelings. Deze tentoonstelling toont het werk van Tracy Hanna en Kari Robertson. Samen maakten zij een videowerk over een ontmoeting tussen een walvis en een octopus, die je in een gecamoufleerde enscenering kan bekijken. Young Feelings is een werk dat gaat over het maken van kunst voor kinderen en is ook beschikbaar in de vorm van een aangepaste USB klap-armband.

Praktische info:

Zaterdag 12 september van 14.00 uur tot 20.00 uur
Locatie LIFE, Keileweg 14a Rotterdam

Aanmelding voor deze opening kan via deze website, waar u een tijdslot kan reserveren.

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

Bospoldervos, Florentijn Hofman, Schiedamseweg, 2020. Foto: Otto Snoek

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office