logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice
Detail of In Vitro, Aljaž Celarc
Detail of In Vitro, Aljaž Celarc

O&O-project: In Vivo

tentoonstelling: 15/10/2016 - 19/11/2016
Locatie: C&H gallery Amsterdam

In 2015 kreeg Aljaz Celarc een O&O-bijdrage toegezegd voor In Vivo; de ontwikkeling van een land art kunstwerk met als uiteindelijk doel om een model van gletsjerijs te bewaren. Vanaf 5 november 2016 presenteert Celarc dit project met de solotentoonstellingen A Stalagmite for Sisyphus in C&H gallery in Amsterdam.

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office