Foto: Lucie Havel - Duizendknoop

Aanvragen

13/10/2021
Online

Online O&O event 


Op woensdag 13 oktober om 17.30 uur organiseert CBK Rotterdam een online informatieve bijeenkomst over de regeling Onderzoek- en Ontwikkelingssubsidie voor Rotterdamse beeldend kunstenaars. Dit is ter vervanging van het O&O spreekuur.  

Wanneer kan je een O&O aanvragen, hoe gaat dit in z’n werk en waar moet je op letten? Op woensdag 13 oktober wordt er in plaats van een spreekuur een online tafelgesprek georganiseerd, waarbij verschillende mensen in gesprek gaan. Drie sprekers, een medewerker van Art Office/CBK Rotterdam, een beeldend kunstenaar en een O&O commissielid, zullen ieder vanuit hun perspectief iets over de O&O regeling vertellen. Daarna kunnen via de chat vragen gesteld worden die live beantwoord worden. 

Het programma duurt een uur. De voertaal is Nederlands. De uitzending wordt opgenomen waarna het getranscribeerd en vertaald wordt zodat er een Nederlands en Engelse versie beschikbaar is. 

Meld je aan en neem woensdag 13 oktober 2021 van 17.30 tot 18.30 uur deel aan het online vraaggesprek. 

Aanmelden via de mail

Stuur een mail met je naam, e-mailadres, mobiele nummer en een eventuele korte vraag (max. 3 regels) naar artoffice@cbkrotterdam.nl  Op woensdag 13 oktober zal de link naar de livestream worden toegestuurd.