logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

On the Streets

tentoonstelling: 01/08/2020 - 24/09/2020
Locatie: Galerie Lecq

On The Streets biedt in 2020 en 2021 een programma van kijkdoostentoonstellingen op verschillende plekken in Delfshaven. De deelnemende kunstenaars maken op uitnodiging van Foundation MESH locatiespecifieke presentaties die geheel vanaf de straat te zien zijn en zowel overdag’s als s’ avonds bijdragen aan het straatbeeld. CBK Rotterdam ondersteunt het programma met werkbijdragen voor de Rotterdamse kunstenaars binnen het programma.

Het werk van de Rotterdamse illustrator en beeldhouwer Jelmer Konjo is speels in vorm en kleurgebruik. Meer dan eens is zijn werk op een bepaalde manier ook interactief.

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

Bospoldervos, Florentijn Hofman, Schiedamseweg, 2020. Foto: Otto Snoek

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office