Foto: Anne-Marie Ros

Wandeling

24/04/2022
Rotterdam Noord

Noord Art Walk_Rotterdamse beeldhouwkunst


Wandel zondag 24 april mee en ontdek bijzondere beelden van Rotterdamse kunstenaars in Rotterdam Noord. De special guests  kunstenaar Marcelle van Bemmel en Marjolijn van der Meijden (projectleider BKOR)  delen hun kennis tijdens de Noord Art Walk.

De Noord Art Walk is als een kijkje achter de schermen

Met anekdotes kleuren ze een verrassende route in langs een selectie beeldhouwwerken van Rotterdamse kunstenaars zoals Madeleine Berkhemer, Herman Lamers, Leendert Bolle, Loeki Metz, Karel Appel, Jeroen Doorenweerd, Henk Visch, Marcelle van Bemmel, Onno Poiesz & Guido Marsille en Klaas Gubbels. Door de verhalen van Marcelle van Bemmel en Marjolijn van der Meijden krijg je een beeld van wat er komt kijken bij het plaatsen van kunstwerken in de openbare ruimte.

Dag                                     Zondag 24 april 2022
Taal                                    Nederlands
Tijd                                     12:00 – 14:00/30
Deelname                         Gratis

Aanmelden via: tours@artindexrotterdam.nl (beperkt aantal plekken beschikbaar). Art Index Rotterdam stuurt later een bevestigingsmail met de ontmoetingsplek en plek waar de wandeling eindigt.

In mei 2022 is de Noord Art Walk beschikbaar als gratis PDF download waarmee je zelf op pad kunt langs bijzondere beeldhouwkunst in Rotterdam Noord.