logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

NEEM EEN LOOPJE MET…DONYA BATTA

rondleiding: 24/09/2017
Locatie: TENT

Tijdens de Youth Pride week geeft de jonge spoken word artiest, muzikant en schrijver Donya Batta op zondag 24 september om 14.00 uur een gratis rondleiding door de tentoonstelling Among other things, I’ve taken up smoking. Een tentoonstelling waarin kunstenaars hun visie geven op gender en seksualiteit.

Donya is zelf een nongender, aseksuele panromantische polyamoreuze boi. Ze groeide op in Amsterdam en Bonaire. Hen biculturaliteit draagt bij aan de vraag wat nationaliteit betekent voor identiteit. Tijdens deze tour zal hen gender en seksualiteit in relatie tot kunst belichten vanuit een jongerenperspectief.

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office