logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

NEEM EEN LOOPJE MET…DONYA BATTA

rondleiding: 24/09/2017
Locatie: TENT

Tijdens de Youth Pride week geeft de jonge spoken word artiest, muzikant en schrijver Donya Batta op zondag 24 september om 14.00 uur een gratis rondleiding door de tentoonstelling Among other things, I’ve taken up smoking. Een tentoonstelling waarin kunstenaars hun visie geven op gender en seksualiteit.

Donya is zelf een nongender, aseksuele panromantische polyamoreuze boi. Ze groeide op in Amsterdam en Bonaire. Hen biculturaliteit draagt bij aan de vraag wat nationaliteit betekent voor identiteit. Tijdens deze tour zal hen gender en seksualiteit in relatie tot kunst belichten vanuit een jongerenperspectief.

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office