logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Neem een loopje met… Vincent Cardinaal

Tour: 29/11/2015
Locatie: TENT

Op zondag 29 november om 14:00 uur wandel je met schrijver Vincent Cardinaal door de tentoonstelling Motion /Labour /Machinery in TENT. Hij gaat met de bezoekers in gesprek over de werken in de tentoonstelling en geeft zijn visie op onze relatie tot arbeid, vrije tijd en de rol die kunst daarin inneemt. Ook zoomt hij in op de vraag; is Rotterdam eigenlijk nog wel een arbeidersstad? Vincent Cardinaal schrijft onder meer voor het blad Humo, Nieuwe Revu en NRC Handelsblad. Daarnaast is hij één van de mensen achter Vers Beton, het tijdschrift voor de harddenkende Rotterdammer.

De rondleiding is gratis.

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office