logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Neem een loopje met… Vincent Cardinaal

Tour: 29/11/2015
Locatie: TENT

Op zondag 29 november om 14:00 uur wandel je met schrijver Vincent Cardinaal door de tentoonstelling Motion /Labour /Machinery in TENT. Hij gaat met de bezoekers in gesprek over de werken in de tentoonstelling en geeft zijn visie op onze relatie tot arbeid, vrije tijd en de rol die kunst daarin inneemt. Ook zoomt hij in op de vraag; is Rotterdam eigenlijk nog wel een arbeidersstad? Vincent Cardinaal schrijft onder meer voor het blad Humo, Nieuwe Revu en NRC Handelsblad. Daarnaast is hij één van de mensen achter Vers Beton, het tijdschrift voor de harddenkende Rotterdammer.

De rondleiding is gratis.

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office