logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Neem een loopje met: Frits van der Waa

rondleiding: 16/06/2019
Locatie: TENT

Op zondag 16 juni geeft muziekjournalist Frits van der Waa een exclusieve rondleiding in de tentoonstelling Post-Opera in TENT. Post-Opera onderzoekt, op het snijvlak van beeldende kunst, technologie en opera, de veranderende relatie tussen het menselijk lichaam en de stem.

Frits van der Waa heeft muziekwetenschap gestudeerd en schrijft sinds 1982 als muziekjournalist over klassieke muziek, met name in de Volkskrant. Daarnaast is Van der Waa actief als vertaler en striptekenaar. Tijdens de rondleiding vertelt hij vanuit zijn muziekkennis over opera, de menselijke stem en de installaties die te zien zijn in de tentoonstelling Post-Opera. Er is voldoende ruimte voor vragen en na afloop is er koffie en thee.

Voertaal: Nederlands
Toegang: gratis
Vragen: milou@tentrotterdam.nl

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office