logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Navigating Anouk Griffioen

Event: 28/10/2016
Locatie: TENT

Breng vrijdagavond 28 oktober door tussen de mysterieuze houtskooltekeningen in Navigating the Imaginary, waarbij schrijvers Rien Vroegindeweij en Sladjana Labovic, woordkunstenaar Anne Bloemendaal en zangeres Lilian Hak je door de tentoonstelling leiden met verhalen, muziek en poëzie.

Op geheel eigen wijze verbinden de sprekers hun woorden met Griffioens werken in de tentoonstellingszalen. Luister naar de meeslepende stem van dichter Rien Vroegindeweij die vertelt over de tweeëntwintig meter lange houtskooltekening Navigating the Imaginary, kijk met beelddenker Anne Bloemendaal naar de 3D-videomappingsculptuur Flo, raak geboeid door het indringende betoog van journaliste Sladjana Labovic over Blankets en geniet van de hypnotiserende zang van zangeres Lilian Hak bij het werk Foliage.

Lees meer

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office