logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Navigating Anouk Griffioen

Event: 28/10/2016
Locatie: TENT

Breng vrijdagavond 28 oktober door tussen de mysterieuze houtskooltekeningen in Navigating the Imaginary, waarbij schrijvers Rien Vroegindeweij en Sladjana Labovic, woordkunstenaar Anne Bloemendaal en zangeres Lilian Hak je door de tentoonstelling leiden met verhalen, muziek en poëzie.

Op geheel eigen wijze verbinden de sprekers hun woorden met Griffioens werken in de tentoonstellingszalen. Luister naar de meeslepende stem van dichter Rien Vroegindeweij die vertelt over de tweeëntwintig meter lange houtskooltekening Navigating the Imaginary, kijk met beelddenker Anne Bloemendaal naar de 3D-videomappingsculptuur Flo, raak geboeid door het indringende betoog van journaliste Sladjana Labovic over Blankets en geniet van de hypnotiserende zang van zangeres Lilian Hak bij het werk Foliage.

Lees meer

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office