César Segarra

performance

29/09/2017
TENT

Merman


Tijdens de gratis Kunstavond op vrijdag 29 september vindt om 19.30 uur in TENT de performance Mermanplaats. Alberto García del Castillo en Steev Lemercier lezen en zingen uit het boek Merman, geschreven door Alberto. Het boek is een queer reisverslag van een boottocht door het binnenland van België, met meerman en zanger Steev in het gezelschap van de kat Chanel en de hond Dolce.

Alberto García del Castillo schrijft fictie en non-fictie over queer, treedt op, en werkt vaak in samenwerkingsverband. Zijn werk is gepubliceerd in Girls Like Us, hij co-redigeerde Midpoint (Théophile’s Papers, 2016), en schreef twee boeken Merman (2017) en Retrospective (2014), uitgekomen bij Shelter Press. Daarnaast is hij samen met kunstenaar Marnie Slater co-curator van Buenos Tiempos, Int.

Steev Lemercier treedt op met Daniel Lagardère, met de Lala by’s, solo en in andere samenstellingen. Ook bracht hij de albums Anachron, Real Fiction, Charivari, An Other Time en Merman Tales uit. Nu werkt hij aan een muziekproject #deep #dark #web.

De performance vindt plaats in het kader van de tentoonstelling Among other things, I’ve taken up smoking.
Engels gesproken, 40 min.