logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

MASTERCLASS ART MEDIATION: YANA KLICHUK

masterclass: 19/10/2017
Locatie: TENT

Op donderdagmiddag 19 oktober van 15.00 tot 18.00 geeft Yana Klichuk, Hoofd Educatie en Leren bij Manifesta, een masterclass over de doelen en ambities van kunsteducatie. Ze zal haar ideeën en inzichten delen over kunsteducatie in complexe culturele omgevingen en organisaties en gaat dieper in op de rol van de Art Mediator in relatie tot het publiek.

TENT, MAMA en Witte de With Center for Contemporary Art, presenteren een serie professional development masterclasses voor docenten, art mediators en andere educatoren uit de kunst en cultuur. Aansluitend bij 100% Hedendaags, het programma over hedendaagse kunst en beeldcultuur voor het voortgezet onderwijs, richten deze masterclasses zich op het delen van kennis over kunsteducatie en de omgang met het hedendaagse in tentoonstellingen en in de klas. De workshops worden geleid door (inter)nationale educatieprofessionals.
lees meer

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office