logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

LOCKER ROOM – CHARLIE KOOLHAAS, AFAINA DE JONG

Lezing/debat: 07/07/2017
Locatie: TENT

Op vrijdag 7 juli gaan fotografe en socioloog Charlie Koolhaas en architect Afaina de Jong met een speciale gast in gesprek over kitsch YouTube video’s, reality shows, Facebook feeds en de geheimen die creatieve processen van ontwerpers en architecten beïnvloeden en inspireren.

voertaal: eng
aanvang: 7pm
toegang: gratis

lees meer

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office