logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Living Pool 2.0

Event, tentoonstelling: 31/05/2019 - 01/06/2019
Locatie: Oostelijk Zwembad

Het retro zwembad in Kralingen transformeert in een kleurrijke, speelse en frisse omgeving tijdens Living Pool 2.0.

Bij Living Pool 2.0 ontdek je nieuwe kunstenaars, ontwerpers en performers uit Rotterdam. De curatoren stellen een uitgebalanceerde tentoonstelling samen van beelden, schilderijen, performance, en design. Hiermee worden alle zintuigen geprikkeld, wat kunst met jou moet doen.
lees meer

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office