logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Kunstfenster #2

Tentoonstelling: 14/11/2013
Locatie: Goethe-Institut

In het kader van het AiR programma van CBK Rotterdam en het Goethe-Institut verblijft Su-Ran Sichling als artist-in-residence te gast bij het Goethe-Institut Rotterdam.

Su-Ran Sichling uit Dresden houdt zich in haar werk bezig met de vraag hoe maatschappelijke en culturele normen als abstracte patronen zichtbaar zijn in onze omgeving. Daarbij gaat het steeds om het thema culturele identiteit. De installatie is het eerste resultaat van haar artistieke verkenning van de stedelijke ruimte in Rotterdam.

meer informatie

Locatie: Goethe-Institut, Westersingel 9, Rotterdam
Aanvang: 18:30 uur

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office