logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Kunstfenster #2

tentoonstelling: 14/11/2013
Locatie: Goethe-Institut

In het kader van het AiR programma van CBK Rotterdam en het Goethe-Institut verblijft Su-Ran Sichling als artist-in-residence te gast bij het Goethe-Institut Rotterdam.

Su-Ran Sichling uit Dresden houdt zich in haar werk bezig met de vraag hoe maatschappelijke en culturele normen als abstracte patronen zichtbaar zijn in onze omgeving. Daarbij gaat het steeds om het thema culturele identiteit. De installatie is het eerste resultaat van haar artistieke verkenning van de stedelijke ruimte in Rotterdam.

meer informatie

Locatie: Goethe-Institut, Westersingel 9, Rotterdam
Aanvang: 18:30 uur

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office