logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Kunstenaarstours tijdens Kunstavond XL

Tour: 09/09/2016
Locatie: Witte de Withkwartier

Speciaal voor Kunstavond XL biedt CBK Rotterdam een aantal rondleiding aan die gegeven worden door Rotterdamse kunstenaars. Jozef van Rossum, Maarten Bel en Wouter Sibum nemen kunstenaars mee om bezoekers het Witte de Withkwartier vanuit hun perspectief te laten zien. Sluit je aan en laat je verrassen!

De tours beginnen bij de balie van TENT/Witte de With (Witte de Withstraat 50) en vertrekken tussen 18:00 en 0:00 in de halve uren.
Op de hele uren zijn ‘normale’ Kunstblocktours te volgen, waarin alle Kustblockinstellingen (TENT, Witte de With, MAMA, WORM (/UBIK), V2_) aan bod komen.

Kijk voor het hele programma van Kunstavond XL op http://dekunstavond.nl/agenda/

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office