logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Kunstenaarstours tijdens Kunstavond XL

Tour: 09/09/2016
Locatie: Witte de Withkwartier

Speciaal voor Kunstavond XL biedt CBK Rotterdam een aantal rondleiding aan die gegeven worden door Rotterdamse kunstenaars. Jozef van Rossum, Maarten Bel en Wouter Sibum nemen kunstenaars mee om bezoekers het Witte de Withkwartier vanuit hun perspectief te laten zien. Sluit je aan en laat je verrassen!

De tours beginnen bij de balie van TENT/Witte de With (Witte de Withstraat 50) en vertrekken tussen 18:00 en 0:00 in de halve uren.
Op de hele uren zijn ‘normale’ Kunstblocktours te volgen, waarin alle Kustblockinstellingen (TENT, Witte de With, MAMA, WORM (/UBIK), V2_) aan bod komen.

Kijk voor het hele programma van Kunstavond XL op http://dekunstavond.nl/agenda/

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office