logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice
Sculpture International Rotterdam, 3 beelden in tuin, Cillershoekstraat 1, Rotterdam, juni 2018

Koningsdag in de Tarwewijk

Workshop: 27/04/2019
Locatie: CultuurWerkplaats Tarwewijk

Kom dansen, leg je in de knoop en balanceer op één been. Op Koningsdag, zaterdag 27 april, zijn meneer Jacques, De Knoop en De Man die op één been staat aanwezig in de binnentuin van CultuurWerkplaats Tarwewijk. Leg dit spektakel vast op een tekening, foto of gedicht en win een taart voor tien personen! Geen teken- of dichttalent? Om de taart te winnen kun je ook de sculptuur van Peter Carels vullen met je observaties, inzichten en ideeën over de publieke ruimte Bloemhof, Tarwewijk of Afrikaanderwijk. Dit alles onder het genot van een drankje en heerlijke muziek.

Programma:

13 – 15 uur Wally Mckey en tussendoor lezingen van Robert en gitaarmuziek van Alexander Keppelaar

15 – 15.30 uur Lantuna, een Kaapverdiaanse  band

15.30 – 16.00 uur  een mix

16 –18 Uitgebreide maaltijd naast de limonade, thee en koffie!

Koningsdag in de Tarwewijk is een project van Sculpture International Rotterdam in het kader van Paleis Maashaven.

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office