logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice
jeugd vakantie paspoort

Jeugd Vakantie Paspoort

Educatie: 08/07/2017 - 20/08/2017
Locatie: TENT

Altijd al een keer willen basketballen in een museum? Deze zomer kan het in TENT, want met de tentoonstelling BLUEPRINT haalt TENT de straat naar binnen en brengt het de kunst naar buiten. Dus neem je Jeugd Vakantie Paspoort mee, trek je coolste sneakers aan en zet je pet scheef want met architectuur, hip hop en straatcultuur in de hoofdrol, belooft het een bont spektakel te worden op Witte de Withstraat 50.

Alle jonge Rotterdammers (4 t/m 12 jaar) met een Jeugd Vakantie Paspoort mogen van 8 juli t/m 20 augustus samen met 1 of 2 volwassenen gratis de tentoonstelling BLUEPRINT bezoeken. Je krijgt een doe- boekje met toffe illustraties, spelletjes en informatie ontworpen door Mietze B. Dit boekje helpt je om de tentoonstelling beter te begrijpen. Maar thuis kun je er natuurlijk mee verder spelen.

Met het Jeugd Vakantie Paspoort reis je naar maar liefst 150 toffe bestemmingen. Met je paspoort krijg je daar gratis toegang of flinke korting. Je kunt van 8 juli t/m 20 augustus in en om Rotterdam het paspoortje gebruiken. Bij elke bestemming die je bezoekt krijg je een stempel. Heb je er 10 gespaard? Dan is het tijd voor de Supercoupon, waarmee je korting krijgt op enkele Rotterdamse topbestemmingen!

Lees meer over TENT

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office