Educatie

08/07/2017 — 20/08/2017
TENT

Jeugd Vakantie Paspoort


Altijd al een keer willen basketballen in een museum? Deze zomer kan het in TENT, want met de tentoonstelling BLUEPRINT haalt TENT de straat naar binnen en brengt het de kunst naar buiten. Dus neem je Jeugd Vakantie Paspoort mee, trek je coolste sneakers aan en zet je pet scheef want met architectuur, hip hop en straatcultuur in de hoofdrol, belooft het een bont spektakel te worden op Witte de Withstraat 50.

Alle jonge Rotterdammers (4 t/m 12 jaar) met een Jeugd Vakantie Paspoort mogen van 8 juli t/m 20 augustus samen met 1 of 2 volwassenen gratis de tentoonstelling BLUEPRINT bezoeken. Je krijgt een doe- boekje met toffe illustraties, spelletjes en informatie ontworpen door Mietze B. Dit boekje helpt je om de tentoonstelling beter te begrijpen. Maar thuis kun je er natuurlijk mee verder spelen.

Met het Jeugd Vakantie Paspoort reis je naar maar liefst 150 toffe bestemmingen. Met je paspoort krijg je daar gratis toegang of flinke korting. Je kunt van 8 juli t/m 20 augustus in en om Rotterdam het paspoortje gebruiken. Bij elke bestemming die je bezoekt krijg je een stempel. Heb je er 10 gespaard? Dan is het tijd voor de Supercoupon, waarmee je korting krijgt op enkele Rotterdamse topbestemmingen!

Lees meer over TENT