logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice
Amenti MoveMeant tijdens Museumnacht010 in TENT. foto: Aad Hoogendoorn
Amenti MoveMeant tijdens Museumnacht010 in TENT. foto: Aad Hoogendoorn

In sense w/ Amenti MoveMeant

Workshop: 10/03/2019
Locatie: TENT

Momenteel exposeert Amenti MoveMeant The power of Ritual in TENT. Een ritueel met vijf componenten die corresponderen met onze zintuigen namelijk: Agua de Florida om aan te raken, Palo Santo om te ruiken, saliethee om te proeven, een klankschaal om te luisteren en een blinddoek om te niets te kunnen zien en dus op een andere manier te ervaren. Nadat je deze rituele stappen hebt doorlopen, mag je in stilte door een gordijn stappen om te ervaren wat je in die ruimte en in jezelf vindt. Je kunt het werk ervaren tijdens de reguliere openingstijden van TENT. Dit is geen onderdeel van de daarnaast aangeboden workshops. Dagelijks is er vanaf 13.00 uur een gatekeeper aanwezig die jou als professional begeleidt door het ritueel. Op 10 en 17 maart.
lees meer

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office