tentoonstelling

16/10/2020 — 01/11/2020
Afrikaanderbuurt

Hart als Zuid

Update 15 oktober 2020:
Vanwege de aangescherpte maatregelen zijn de pre-opening en officiële opening die gepland stonden op 15 en 16 oktober, alsook de tours, vooralsnog uitgesteld. Voor actuele info, hou je de online platforms  van Naamloos Collective in de gaten. ( websiteInstagram, and Facebook )

Vanaf 16 oktober tot en met 1 november organiseert Naamloos Collective openluchtexpositie ‘Hart als Zuid‘. Vier kunstwerken worden tijdens het evenement tentoongesteld op verschillende plekken in de Afrikaanderbuurt.

De geëxposeerde werken vertellen de verhalen van Feijenoord en haar bewoners. Kern van het project zijn de mensen die in Feijenoord wonen, en hun beleving van de buurtomgeving. Gedurende de looptijd van de exposities zijn er ook tours bij te wonen, die gegeven worden door bewoners uit de omgeving.

Naast de expositie is er een randprogramma bij te wonen, met onder andere spoken word acts, hip hop, filmavonden, een panelgesprek en een comedy night ter afsluiting.

Voor meer info over het programma, bezoek het Facebook evenement, volg het Instagram account van Naamloos Collective of bezoek de website.