logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Happyland

tentoonstelling: 21/07/2016 - 25/09/2016
Locatie: TENT

TENT presenteert de video-installatie Happyland van de Authentic Boys; een portret van de vakantieganger in onszelf. Sinds arbeid wordt afgewisseld met vrije tijd, is de historische figuur van reiziger of pelgrim vervangen door die van de toerist. Een paar weken per jaar ontsnappen we aan de dagelijkse routine, fantaserend over plekken waar stress, zorgen en prestatiedruk niet van betekenis zijn. We gaan op weg naar paradijselijke oorden met blauwe luchten, authentieke gerechten en vriendelijke locals.
Lees meer

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office