logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Happyland

Tentoonstelling: 21/07/2016 - 25/09/2016
Locatie: TENT

TENT presenteert de video-installatie Happyland van de Authentic Boys; een portret van de vakantieganger in onszelf. Sinds arbeid wordt afgewisseld met vrije tijd, is de historische figuur van reiziger of pelgrim vervangen door die van de toerist. Een paar weken per jaar ontsnappen we aan de dagelijkse routine, fantaserend over plekken waar stress, zorgen en prestatiedruk niet van betekenis zijn. We gaan op weg naar paradijselijke oorden met blauwe luchten, authentieke gerechten en vriendelijke locals.
Lees meer

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office