logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

GOING BACK TO FORGET

Tentoonstelling: 09/11/2017 - 14/01/2018
Locatie: TENT

Op donderdag 9 november opent Going Back to Forget. De groepstentoonstelling toont nieuw en recent werk van Kevin van Braak, Rabin Huissen, Sarojini Lewis, Sandim Mendes en Sara Rajaei. De deelnemende kunstenaars volgen de sporen van hun familiegeschiedenis, proberen de tijd vast te houden, zich herinneringen voor te stellen die ze nooit te horen hebben gekregen, en zo verhalen te vertellen die vandaag verteld moeten worden. Parallel aan de tentoonstelling vindt er een programma van performances en theatervoorstellingen met Sara Hamadeh, Efrat Zehavi, Abhishek Thapar en Nicola Unger. Samengesteld door Anke Bangma.
lees meer

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office