logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

GOING BACK TO FORGET

tentoonstelling: 09/11/2017 - 14/01/2018
Locatie: TENT

Op donderdag 9 november opent Going Back to Forget. De groepstentoonstelling toont nieuw en recent werk van Kevin van Braak, Rabin Huissen, Sarojini Lewis, Sandim Mendes en Sara Rajaei. De deelnemende kunstenaars volgen de sporen van hun familiegeschiedenis, proberen de tijd vast te houden, zich herinneringen voor te stellen die ze nooit te horen hebben gekregen, en zo verhalen te vertellen die vandaag verteld moeten worden. Parallel aan de tentoonstelling vindt er een programma van performances en theatervoorstellingen met Sara Hamadeh, Efrat Zehavi, Abhishek Thapar en Nicola Unger. Samengesteld door Anke Bangma.
lees meer

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office