logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Genderosity

Event: 27/10/2017
Locatie: TENT

Op vrijdag 27 oktober van 17.00 tot 19.00 uur vindt de opening van Genderosity plaats in de gym van TENT. Het is de presentatie van nieuw werk dat is voort gekomen uit het samenwerkingsproject tussen studenten van de KABK en WdKA. De studenten nemen de thematiek van Among other things, I’ve taken up smoking als uitgangspunt voor hun werk. Aansluitend vindt de nieuwe performance van Rory Pilgrim plaats.

De opening is gratis toegankelijk.

Facebook Evenement

Meer informatie over Rory Pilgrim’s performance

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office