logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Genderosity

Event: 27/10/2017
Locatie: TENT

Op vrijdag 27 oktober van 17.00 tot 19.00 uur vindt de opening van Genderosity plaats in de gym van TENT. Het is de presentatie van nieuw werk dat is voort gekomen uit het samenwerkingsproject tussen studenten van de KABK en WdKA. De studenten nemen de thematiek van Among other things, I’ve taken up smoking als uitgangspunt voor hun werk. Aansluitend vindt de nieuwe performance van Rory Pilgrim plaats.

De opening is gratis toegankelijk.

Facebook Evenement

Meer informatie over Rory Pilgrim’s performance

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office