logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice
Foto: Liesette Braams

Friday Night Art Walk tijdens Art Rotterdam Week

Tour:
Locatie: Diverse locaties in het centrum van Rotterdam, TENT

Loop mee met de gratis Friday Night Art Walk tijdens de Kunstavond XL. Ditmaal met special guests Fred Balvert (Erasmus MC en directeur van de nieuwe Science Gallery Rotterdam) en curator & auteur William Myers.

Science Gallery Rotterdam is een nieuw opwindend initiatief van het Erasmus MC, dat biomedische wetenschap, kunst en samenleving verbindt met transdisciplinaire tentoonstellingen, evenementen en educatieve programma’s. Tijdens de Art Walk nemen we de route van Balvert door het Museumpark, langs Depot Boijmans van Beuningen, naar het Erasmus MC – een indrukwekkend compact, efficiënt en geïntegreerd gebouw door EGM-architecten.

De Friday Night Art Walk is onderdeel van Art Rotterdam Week – Kunstavond XL en samenwerking tussen Art Index Rotterdam en CBK Rotterdam.

Gratis, wel even aanmelden

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office