logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Friday Night Art Walk

Tour: 04/09/2020
Locatie: Rotterdam

– uitverkocht –

Op 4 september kan je weer meelopen met de Friday Night Art Walk, dit keer onder begeleiding van special guest Xandra Nibbeling. Nibbeling is hoofd communicatie bij CBK Rotterdam en als kunstprofessional weet zij van de hoed en de rand. Zij deelt deze avond niet alleen haar fascinatie voor de geselecteerde kunstwerken die je onderweg tegenkomt, maar licht ook een tipje van de sluier over projecten die op stapel staan. Verwacht een afwisselende 1,5 uur durende kunstwandeling, richting de Maas en via zuid terug naar het hart van de Kunstavond XL. Onderweg staan we stil bij een fijne selectie openbare kunst en verrassende elementen in het publieke domein.

De wandeling begint en eindigt bij TENT. in de Witte de Withstraat 50.

Dag: vrijdag 4 september 2020
Aanvang: 19:15
Start stipt: 19:30
Stopt: 21:00
Taal: Nederlands

Let op: ALLEEN REGISTRATIE VOORAF!

Deelname is beperkt tot 10 personen, vooraf aanmelden is noodzakelijk. Mail Erika en vermeld ook je mobiele telefoonnummer (wij bevestigen jouw registratie).
Dit keer is er geen gezamenlijk drankje na afloop en helaas kunnen mensen niet zomaar aanhaken.

De RIVM richtlijnen : wij houden 1,5 meter afstand en geven elkaar de ruimte onderweg. In Rotterdam is geen mondkapjesplicht meer – maar draag ze gerust uit voorzorg op een drukkere plek.

Heb jij, of iemand in jouw huishouden, griepachtige symptomen, een verkoudheid of een verhoging – blijf dan thuis.

De Friday Night Art Walk is een samenwerking van Art Index Rotterdam en CBK Rotterdam tijdens Kunstblock/Kunstavond. Kunstgids Anne-Marie Ros ontwikkelt samen met de gast een unieke route. In dialoog schept de gids tijdens de wandeling een podium voor haar bijzondere side-kick.

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

Bospoldervos, Florentijn Hofman, Schiedamseweg, 2020. Foto: Otto Snoek

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office