logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Friday Night Art Walk met Anuli Croon

Tour: 21/08/2020
Locatie: TENT

Rotterdam eens met andere ogen bekijken doe je tijdens de ‘Friday Night Art Walk’ op 21 augustus 2020. Speciale gast is dit keer de Rotterdamse kunstenaar Anuli Croon. Op het programma staat een afwisselende 1,5 uur durende kunstwandeling waarin we het ritme van de stad volgen. Door te kijken naar structuur, vormen, kleuren, materiaal en een fijne selectie aan publieke kunst, neemt Anuli Croon ons mee in haar manier van werken. Uiteraard is er aandacht voor haar nieuwste werk in de Zwarte Paardenstraat en toegepast werk op locatie in de Oudehaven.

De wandeling begint en eindigt bij TENT in de Witte de Withstraat 50.

Wanneer: vrijdag 21 augustus 2020
Aanvang: 19:15
Start: 19:30
Stopt: 21:00
Taal: Nederlands

Let op: deelnemen kan alleen via registratie. De deelname is beperkt tot 10 personen en vooraf aanmelden noodzakelijk. Inschrijven kan door een mail te sturen naar dit adres.

De RIVM richtlijnen worden tijdens dit event strikt nageleefd: houden 1,5 meter afstand en op een drukkere plek zetten we uit voorzorg ons mondkapje op. Dit keer is er geen gezamenlijk drankje na afloop en helaas kunnen mensen niet spontaan aanhaken. Breng je neus/mond masker en desinfecterende hand-gel mee.

De Friday Night Art Walk is een samenwerking van Art Index Rotterdam en CBK Rotterdam tijdens Kunstblock/Kunstavond. Kunstgids Anne-Marie Ros ontwikkelt samen met de gast een unieke route en in dialoog viert zij de bijzondere side-kick tijdens de wandeling.

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

Bospoldervos, Florentijn Hofman, Schiedamseweg, 2020. Foto: Otto Snoek

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office