logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Friday Night Art Walk
Kunstavond XL

Tour: 06/09/2019
Locatie: TENT

Kom en ga mee met de gratis kunstwandeling en kijk met andere ogen naar de stad.  Kunst is écht overal! Tijdens de Friday Night Art Walk nemen we je mee de wijk in – op jacht naar veelzijdige heden­daag­se publieke kunst op straat, ‘urban culture’ en toffe lokale initiatieven. Marjolijn van der Meijden, projectleider BKOR, is ditmaal ‘special guest’ en draagt bij aan het gesprek. Deze tour is een samenwerking tussen CBK Rotterdam en Art Index Rotterdam (gids Anne-Marie Ros).

6 Sep
19.30 – 21.00
Start tour: TENT Rotterdam

lees meer 

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office