logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

FOR US BY US

dansfeest, symposium: 19/08/2017
Locatie: TENT

Op zaterdag 19 augustus vindt het radiosymposium en dansfeest plaats waarin de relatie tussen feminisme, queerness, straatcultuur, en beeldtaal in hedendaagse urban arts & culture centraal staat. Met B2B DJ set, workshops, performances en een panelgesprek. Samengesteld i.s.m. kunstenaar Maria Guggenbichler.

Programma
12.00: DJ Workshop voor vrouwen met DJ Ill Syl (rsvp@metro54.nl)
15.00 – 16.00: B2B2B DJ Set
16.00 – 18.00: Sonic Biographies lezing, performances door Roxette Capriles en spoken word

lees meer

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office