logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Festival Magia X TENT

Festival: 23/08/2019 - 24/08/2019
Locatie: Witte de Withkwartier

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus neemt ‘Arp Frique presents Festival Magia’ het Witte de With kwartier over voor een 3e editie van dit festival. Kunst, muziek, artist talks, een vinyl markt en meer.

Deelnemende locaties zijn: MAMA, TENT, Witte de With Center for Contemporary Art, WORM, V2_ Lab for the Unstable Media, Het Nieuwe Instituut, MONO and KINO.

Het programma wordt later bekend gemaakt.

Meer info over dit event op www.festivalmagia.nl en het Facebook event.

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office