tentoonstelling

02/09/2020 — 30/09/2020
Paviljoen... aan het Water

Expositie: Speeltuin aan het Water


Op woensdag 2 september opent de expositie ‘Speeltuin aan het Water’ bij Paviljoen aan het Water. Gedurende de hele zomer werkte kunstenares Pris Roos samen met de kunstenaars Rieneke de Vries, Tessa Biemans, George Booij en Zoë Cochia, Mariëlle Verdijk en Reinaart Vanhoe bij Speeltuin en Wijkvereniging Tarwewijk.

Zij gingen samen met elkaar en de bezoekers aan de slag om deze plek opnieuw van energie en verbeelding te voorzien, onder meer omdat deze plek -door corona- tijdelijk gesloten was. De speeltuin is tenslotte een openbare plek waarin buurtbewoners met elkaar samenkomen. Het is een ruimte waarin gesprekken en interacties ontstaan tussen kinderen, ouders en vrijwilligers.

Schetsen, tekeningen, video- en geluidsnotities zijn de uitkomst van haar bezoeken aan de Speeltuin. De hele maand september is het proces te zien in het Paviljoen aan het Water.
Houdt het Facebook event in de gaten voor eventuele wijzingen.

Het cultuurprogramma is mede-mogelijk gemaakt door Stichting Elise Mathilde Fonds, de Popunie, VSB Fonds, Stichting Job Dura Fonds, Stichting Bevordering van Volkskracht, G.Ph.Verhagen-Stichting, CBK R’dam, Gemeente Rotterdam Kunst & Cultuur en Cultuur Concreet.