logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Erik van Lieshout – DOG

tentoonstelling: 27/01/2016 - 14/02/2016
Locatie: Pauluskerk

Tussen 27 januari en 7 februari presenteert TENT de Nederlandse première van de two-channel video DOG van Erik van Lieshout in de Rotterdamse Pauluskerk, bekend vanwege de opvang van mensen aan de onderkant van de samenleving.

Goedwillende hulpverleners, verloren vluchtelingen en een boze asielzoeker: in DOG tonen ze allen hun kwetsbaarheid en onmacht tegenover problemen die groter zijn dan zijzelf.
Lees meer

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office