logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Erik van Lieshout – DOG

Tentoonstelling: 27/01/2016 - 14/02/2016
Locatie: Pauluskerk

Tussen 27 januari en 7 februari presenteert TENT de Nederlandse première van de two-channel video DOG van Erik van Lieshout in de Rotterdamse Pauluskerk, bekend vanwege de opvang van mensen aan de onderkant van de samenleving.

Goedwillende hulpverleners, verloren vluchtelingen en een boze asielzoeker: in DOG tonen ze allen hun kwetsbaarheid en onmacht tegenover problemen die groter zijn dan zijzelf.
Lees meer

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office