logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Dom Panorama Ultra Vision

O&O-bijdrage: 04/03/2016 - 21/08/2016
Locatie: Utrecht

Hans Wilschut ontving in 2014 een O&O-bijdrage. Zijn tentoonstelling Dom Panorama Ultra Vision is te zien in het Centraal Museum te Utrecht. Wilschut werkte hier anderhalf aan samen met twee beeldbewerkers. Het werk bestaat uit vier stadspanorama’s van de stad Utrecht, genomen vanaf drie verschillende hoogten van de Dom. Door deze drie verschillende perspectieven digitaal samen te brengen is een stadsbeeld ontstaan dat het menselijk oog nooit zo kan waarnemen.

John Twigt en Pascale Wielenga maakten een impressie over de totstandkoming van het werk: vimeo.com/157645214

lees meer

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office