logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Dom Panorama Ultra Vision

O&O-bijdrage: 04/03/2016 - 21/08/2016
Locatie: Utrecht

Hans Wilschut ontving in 2014 een O&O-bijdrage. Zijn tentoonstelling Dom Panorama Ultra Vision is te zien in het Centraal Museum te Utrecht. Wilschut werkte hier anderhalf aan samen met twee beeldbewerkers. Het werk bestaat uit vier stadspanorama’s van de stad Utrecht, genomen vanaf drie verschillende hoogten van de Dom. Door deze drie verschillende perspectieven digitaal samen te brengen is een stadsbeeld ontstaan dat het menselijk oog nooit zo kan waarnemen.

John Twigt en Pascale Wielenga maakten een impressie over de totstandkoming van het werk: vimeo.com/157645214

lees meer

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office