logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Dolf Henkes Prijs 2014

Tentoonstelling: 27/11/2014 - 18/01/2015

Op donderdagavond 27 november om 20.00 opent de tentoonstelling met het werk van de genomineerden van de Dolf Henkes Prijs 2014; Silvia B., Esther Kokmeijer, Ewoud van Rijn en Lidwien van de Ven. DJ Richelle Soigni draait Jazz en Old Soul.

De Dolf Henkes Prijs is de belangrijkste Rotterdamse prijs voor beeldend kunstenaars. De tweejaarlijkse prijs dient als erkenning en aanmoediging van Rotterdams kunsttalent. De jury onder leiding van kunstverzamelaar Joop van Caldenborgh nomineerde de kunstenaars die kans maken op een bedrag van 12.000 euro. In TENT vindt vanaf donderdag 27 november 2014 tot en met 18 januari 2015 de tentoonstelling met werk van de genomineerden plaats. Op donderdag 18 december 2014 wordt de winnaar bekend gemaakt.

Genomineerden 2014 op ArtTube

Meer informatie

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office