logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Debat: Destination Rotterdam

Event: 17/09/2016
Locatie: TENT

Op zaterdagmiddag 17 september organiseert Stichting MK Award in samenwerking met TENT een dubbeldebat over de vitaliteit van het kunstleven in Rotterdam. Oprichters van nieuwe initiatieven in Rotterdam gaan in gesprek met beleidsmakers en subsidiënten over hun drijfveren en de wijze waarop zij hoofd boven water houden. De middag wordt gemodereerd door Nous Faes (The Sociological Studio, Raad voor Cultuur).

Het debat begint om 13:00 uur en wordt rond 16:45 uur afgesloten met een aankondiging van de MK Award 2017 en een borrel.

Klik door voor het programma

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office