logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Debat: Destination Rotterdam

Event: 17/09/2016
Locatie: TENT

Op zaterdagmiddag 17 september organiseert Stichting MK Award in samenwerking met TENT een dubbeldebat over de vitaliteit van het kunstleven in Rotterdam. Oprichters van nieuwe initiatieven in Rotterdam gaan in gesprek met beleidsmakers en subsidiënten over hun drijfveren en de wijze waarop zij hoofd boven water houden. De middag wordt gemodereerd door Nous Faes (The Sociological Studio, Raad voor Cultuur).

Het debat begint om 13:00 uur en wordt rond 16:45 uur afgesloten met een aankondiging van de MK Award 2017 en een borrel.

Klik door voor het programma

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office