logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Customs and Claims – Julien Grossmann

Tentoonstelling: 16/03/2017 - 14/05/2017
Locatie: TENT

Sculpturale geluidswerken spelen een hoofdrol in deze eerste solotentoonstelling van Julien Grossmann (Metz, 1983) in Nederland. Grossmann put uit geluidsopnames van begin 20ste eeuw tot vandaag, vormt muziekinstrumenten en oude geluidsapparatuur op ingenieuze wijze om, en legt verrassende verbanden met culturele identiteit en geschiedenissen van handel en globalisering.
lees meer

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office