Futurosity Tour

18/05/2016
Coolsingel, Rotterdam

Coolsingel as a Monument


“Destiny is what we work toward. The future doesn’t exist yet. Fate is for losers!” – Douglas Coupland

Welke krachten zetten het heden in beweging richting de toekomst? Welke hindernissen komen we tegen wanneer we een beeld proberen te vormen van de toekomst? Of is ‘de toekomst’ een achterhaald begrip dat nodig aan herziening toe is? In het kader van Futurosity, een jaar durend project van Kunstblock in samenwerking met kunstenaar en schrijver Douglas Coupland, zet de tweedaagse Futurosity Summit onze relatie tot het begrip toekomst op scherp.

De Summit vormt het brandpunt van het Futurosity project – onderdeel van Rotterdam viert de stad! – en biedt een tweedaags programma. Het programma start op 18 mei met een speciale editie van de rondleiding: De Coolsingel als Monument: Een toergids van Sculpture International Rotterdam (SIR) geeft een rondleiding langs de meest opzienbarende voorbeelden van kunst, architectuur en toegepaste kunst die de Coolsingel sieren en biedt een blik in verleden, heden en toekomst van deze belangrijke laan.

De Coolsingel als Monument, van 14.00 – 15.30 uur.
Verzamelen vanaf 13:45 uur, bij de sculptuur van Naum Gabo voor de Bijenkorf.

De eigen bijdrage voor de deelnemers is € 5,- per deelnemer, te voldoen contant voor aanvang (graag gepast betalen). Gelieve te reserveren door het sturen van een mail naar marly@timelessrotterdam.com.