logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Closing Post-Opera

performance: 30/06/2019
Locatie: TENT

Op zondag 30 juni wordt de tentoonstelling Post-Opera afgesloten met performances en een tour door curatoren Kris Dittel en Jelena Novak.

Programma
16.00-17.00 uur
Tour door de tentoonstelling, door curatoren Kris Dittel en Jelena Novak.
Voertaal: Engels

& de performance How we learn the old songs door Paul Elliman. In zijn werk traceert Elliman hoe taal zich in verschillende sociale situaties en technologie manifesteert.

17.15 – 18.00 uur
Performance Empty Orchestra door Urok Shirhan.
Een muzikale performance waarin Urok Shirhan onderzoekt hoe de stem verbonden is met vraagstukken over migratie, identiteit en ergens thuishoren.

Toegang gratis.

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office