logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

CBK Rotterdam X Art Index: Friday Night Art Walk

Kunstblock: 21/12/2018

Vrijdag 21 december, 19:30 – 20:30 uur tijdens Kunstavond XL
Start: TENT, Witte de Withstraat 50

Kunst is écht overal! Ontdek bekende kunstklassiekers en verborgen parels in en om de Witte de Withstraat tijdens een gratis kunstwandeling. Tijdens de allereerste Friday Art Walk nemen we je mee de wijk in – op jacht naar veelzijdige heden­daag­se publieke kunst op straat, urban culture en toffe initiatieven.

Deze gratis wandeltour duurt een uur en is een samenwerking tussen CBK Rotterdam en Art Index Rotterdam.

 

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

Bospoldervos, Florentijn Hofman, Schiedamseweg, 2020. Foto: Otto Snoek

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office