logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice
Sander Buijk - Foto: Aad Hoogendoorn
Pim Palsgraaf
Caro van der Pluijm (BKOR) tijdens de opening
Judy van Luyk
Sander Buijk - Foto: Aad Hoogendoorn

CBK R’DAM MAAKT MOGELIJK: RORO BUITEN

Opening: 30/09/2018
Locatie: Bergselaan

RORO buiten = Elke 6 maanden 3 nieuwe kunstwerken op 3 verschillende locaties.

RORO buiten is een initiatief van 3 kunstenaars uit Rotterdam en biedt gerenommeerde en beginnende kunstenaars de mogelijkheid om werk te ontwikkelen voor de buitenruimte. De komende editie van RORO buiten wordt geopend op zondag 30 september, en bestaat uit werk van Pim PalsgraafJudy van Luyk en Sander Buijk. De feestelijke opening start om 15:00 uur met een muzikale wandelroute. Beginpunt: Bergselaan 77a.

Deze editie van RORO buiten wordt ondersteund door de Gebiedscommissie Noord, Gemeente Rotterdam en CBK Rotterdam.

 

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office