logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice
Sander Buijk - Foto: Aad Hoogendoorn
Pim Palsgraaf
Caro van der Pluijm (BKOR) tijdens de opening
Judy van Luyk
Sander Buijk - Foto: Aad Hoogendoorn

CBK R’DAM MAAKT MOGELIJK: RORO BUITEN

Opening: 30/09/2018
Locatie: Bergselaan

RORO buiten = Elke 6 maanden 3 nieuwe kunstwerken op 3 verschillende locaties.

RORO buiten is een initiatief van 3 kunstenaars uit Rotterdam en biedt gerenommeerde en beginnende kunstenaars de mogelijkheid om werk te ontwikkelen voor de buitenruimte. De komende editie van RORO buiten wordt geopend op zondag 30 september, en bestaat uit werk van Pim PalsgraafJudy van Luyk en Sander Buijk. De feestelijke opening start om 15:00 uur met een muzikale wandelroute. Beginpunt: Bergselaan 77a.

Deze editie van RORO buiten wordt ondersteund door de Gebiedscommissie Noord, Gemeente Rotterdam en CBK Rotterdam.

 

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office