logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

CBK Fonds Kwadraat

Deadline: 11/03/2016

Geld nodig voor een artistiek project of productie? Kunstenaars ingeschreven bij CBK Rotterdam en Rotterdamse kunstenaarsinitiatieven kunnen een aanvraag indienen voor een rentevrije lening. Met dit fonds wil CBK Rotterdam beeldend kunstenaars en kunstenaarsinitiatieven de mogelijkheid bieden nieuw werk of projecten te ontwikkelen, uit te voeren en te presenteren.

Er worden geen leningen verstrekt voor reguliere beroepskosten, zoals voor een computer, een website, de inrichting van je studio of atelier, leefkosten of studiekosten, maar eventueel wel voor apparatuur die belangrijk is om nieuw werk te maken en voor een website als die de functie heeft om werk te presenteren en als archief. Bij twijfel of het project al dan niet in aanmerking komt, neem contact op met Fonds Kwadraat of Art Office. Meer informatie over de regeling is te vinden op de website van Art Office: rotterdamsekunstenaars.nl

De eerstvolgende aanvraagronde sluit op 11 maart.

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office