logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

CBK Fonds Kwadraat

Deadline: 11/03/2016

Geld nodig voor een artistiek project of productie? Kunstenaars ingeschreven bij CBK Rotterdam en Rotterdamse kunstenaarsinitiatieven kunnen een aanvraag indienen voor een rentevrije lening. Met dit fonds wil CBK Rotterdam beeldend kunstenaars en kunstenaarsinitiatieven de mogelijkheid bieden nieuw werk of projecten te ontwikkelen, uit te voeren en te presenteren.

Er worden geen leningen verstrekt voor reguliere beroepskosten, zoals voor een computer, een website, de inrichting van je studio of atelier, leefkosten of studiekosten, maar eventueel wel voor apparatuur die belangrijk is om nieuw werk te maken en voor een website als die de functie heeft om werk te presenteren en als archief. Bij twijfel of het project al dan niet in aanmerking komt, neem contact op met Fonds Kwadraat of Art Office. Meer informatie over de regeling is te vinden op de website van Art Office: rotterdamsekunstenaars.nl

De eerstvolgende aanvraagronde sluit op 11 maart.

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office