logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Castellers Rotterdam

Event: 02/05/2017 - 07/05/2017
Locatie: Noordereiland, Schouwburgplein

Omdat we graag actief zijn in de openbare ruimte en deze een warm hart toedragen draagt CBK Rotterdam bij aan het project Castellers Rotterdam. Op 6 en 7 mei bouwen echte Catalaanse Castellers een menselijke toren op respectievelijk Noordereiland en het Schouwburgplein (tijdens Circusstad Rotterdam). De torens worden gebouwd door meer dan 100 Castellers, samen met vele Rotterdammers. Om mee te doen, volg je eerst een workshop waarin je de kneepjes van het vak leert. Je hoeft daar niet sterk of heel sportief voor te zijn. Iedereen kan mee doen. De workshops worden gegeven van 2 t/m 5 mei.
lees meer

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office