logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Castellers Rotterdam

Event: 02/05/2017 - 07/05/2017
Locatie: Noordereiland, Schouwburgplein

Omdat we graag actief zijn in de openbare ruimte en deze een warm hart toedragen draagt CBK Rotterdam bij aan het project Castellers Rotterdam. Op 6 en 7 mei bouwen echte Catalaanse Castellers een menselijke toren op respectievelijk Noordereiland en het Schouwburgplein (tijdens Circusstad Rotterdam). De torens worden gebouwd door meer dan 100 Castellers, samen met vele Rotterdammers. Om mee te doen, volg je eerst een workshop waarin je de kneepjes van het vak leert. Je hoeft daar niet sterk of heel sportief voor te zijn. Iedereen kan mee doen. De workshops worden gegeven van 2 t/m 5 mei.
lees meer

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office