logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice
Between the Map and the Territory, groepstentoonstelling in TENT (2012)
Between the Map and the Territory, groepstentoonstelling in TENT (2012)

Between the Map and the Territory

tentoonstelling: 06/09/2012 - 05/11/2012

Between the Map and the Territory is een tentoonstelling geïnspireerd op de roman De Kaart en het Gebied van de Franse auteur Michel Houellebecq. De titel is ontleend aan de uitspraak van linguïst Alfred Korzybski, “The map is not the territory”. De kaart-gebied relatie beschrijft de onmogelijke verhouding tussen een locatie en de representatie van die locatie, zoals de relatie tussen een stad en de plattegrond ervan.

Met Bik Van der Pol, Maaike Gouwenberg & Joris Lindhout, Karin Hueber, Anna Okrasko, Elian Somers, Emily Whitebread.

Meer informatie

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office