logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice
Between the Map and the Territory, groepstentoonstelling in TENT (2012)
Between the Map and the Territory, groepstentoonstelling in TENT (2012)

Between the Map and the Territory

Tentoonstelling: 06/09/2012 - 05/11/2012

Between the Map and the Territory is een tentoonstelling geïnspireerd op de roman De Kaart en het Gebied van de Franse auteur Michel Houellebecq. De titel is ontleend aan de uitspraak van linguïst Alfred Korzybski, “The map is not the territory”. De kaart-gebied relatie beschrijft de onmogelijke verhouding tussen een locatie en de representatie van die locatie, zoals de relatie tussen een stad en de plattegrond ervan.

Met Bik Van der Pol, Maaike Gouwenberg & Joris Lindhout, Karin Hueber, Anna Okrasko, Elian Somers, Emily Whitebread.

Meer informatie

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office