logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Atelier wartaal kids workshop met Gino van Weenen

Workshop: 18/08/2019
Locatie: TENT

Taal is meer dan alleen een letter of woord. Je kunt ook tekenen of bouwen met die letters. Misschien wil je wel eens een vis laten schreeuwen of een hond horen blaten. In deze gratis workshop voor kinderen vanaf 6 met spoken word artiest Gino van Weenen leer je de letters ook als lego te zien. Ervaring is niet nodig, alleen een portie goeie zin.

Meer info over atelier WARTAAL, lees je hier.

Leeftijd: 6+
Reserveer je tickets via de ticketlink.
Deelname is gratis.

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office