tentoonstelling

17/07/2021 — 29/08/2021
TENT

ATELIER (ON)VERKLAARMAAR


Alles hier heeft op jou gewacht. Kunstenaar Hilde Onis en designer Jasmijn Muskens ontwerpen een wereld waarin niets is wat het lijkt. Beweeg als een kameleon door de kleurige ruimte, schrijf berichten aan een boom die zijn familie mist en maak een amulet om je te beschermen.

 

Deze zomer wordt de gymzaal van TENT omgetoverd tot een ontdekkingsatelier voor kinderen van 4 t/m 12 jaar (en iedereen die zich daarna nog kind voelt). Overal in de ruimte zwerven zinnen rond die hersenen prikkelen en kinderen laten nadenken over vragen als: Wanneer weet je eigenlijk of iets leeft of niet leeft? Kun je een stoel of een tafel tot leven wekken? Zijn er krachten in het universum die wij niet kunnen waarnemen, maar die er wel zijn? En hebben we daar invloed op?

Jeugd Vakantiepaspoort

Dit Atelier is een van de activiteiten die je deze zomer kunt bezoeken met het Jeugd Vakantiepaspoort, dat alle Rotterdamse basisschoolleerlingen ontvangen. Als je je paspoortje meeneemt, is entree bij TENT voor kids en begeleiders gratis.

Kom je niet uit Rotterdam? En ben je dus niet in het bezit van een Jeugdvakantie Paspoort? Ook dan ben je welkom; entree is gratis voor kids.