logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Act Otherwise

Tentoonstelling: 06/07/2017 - 09/07/2017
Locatie: TENT

TENT welcomes het Piet Zwart Instituut met  de eindexamententoonstelling van de Master of Education in Arts. Onder de titel Act Otherwise wordt het onderzoek en eindexamenwerk van zeven studenten getoond, met zeven uiteenlopende benaderingen van hedendaagse kwesties die spelen op het gebied van educatie.

Samen benaderen zij de vraag: How to Act Otherwise? (Hoe anders te handelen?). De projecten zijn onderling verbonden of refereren aan elkaar en illustreren zo het onderzoek van een learning community, waarin studenten samen de mogelijkheden van alternatieve benaderingen en zienswijzen verkennen. De presentatie werpt licht op de verschillende contexten, sociale en pedagogische aspecten, en actuele uitdagingen binnen het kunstonderwijs waar de studenten middenin staan.
lees meer

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office