logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Act Otherwise

tentoonstelling: 06/07/2017 - 09/07/2017
Locatie: TENT

TENT welcomes het Piet Zwart Instituut met  de eindexamententoonstelling van de Master of Education in Arts. Onder de titel Act Otherwise wordt het onderzoek en eindexamenwerk van zeven studenten getoond, met zeven uiteenlopende benaderingen van hedendaagse kwesties die spelen op het gebied van educatie.

Samen benaderen zij de vraag: How to Act Otherwise? (Hoe anders te handelen?). De projecten zijn onderling verbonden of refereren aan elkaar en illustreren zo het onderzoek van een learning community, waarin studenten samen de mogelijkheden van alternatieve benaderingen en zienswijzen verkennen. De presentatie werpt licht op de verschillende contexten, sociale en pedagogische aspecten, en actuele uitdagingen binnen het kunstonderwijs waar de studenten middenin staan.
lees meer

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office